Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Szupercella 2: Hades premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Június 28-án mozikba kerül Sylvester Stallone új akciófilmje, a Szupercella 2: Hades. Ha szeretnél páros belépőt nyerni a premier előtti vetítésre, akkor játssz velünk!

Hirdetés

Mikael Hafström (Kisiklottak, 1408, A rítus) 2013-as akciófilmje, a Szupercella (Escape Plan) kellemes kis szórakozásra kalauzolta el a műfaj kedvelőit, hiszen összeeresztette a két veterán akciósztárt, Sylvester Stallonét és Arnold Schwarzeneggert, az egészet pedig megfejelte egy kis börtönből szabadulós mókával. A siker miatt nem is lehetett kérdés, hogy elkészül a folytatás, csakhogy ezúttal Schwarzit A galaxis őrzői filmek színésze, Dave Bautista váltotta le. 

Hirdetés

Stallone nyakába ezúttal nem kisebb feladat szakad, minthogy kiszabadítsa az egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut (Xiaoming Huang) a Hadésból, az ultramodern harci labirintusból, ahová elhurcolták. Ha szeretnétek már a premier előtt megnézni, hogy hősünk sikerrel jár-e, akkor vegyetek részt a Puliwood és a Big Bang Media közös játékában, amelynek keretében három páros belépőt sorsolunk ki a Szupercella 2: Hades premier előtti vetítésére azok között, akik június 25, azaz hétfő délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

- Melyik filmben nem szerepelt Dave Bautista?

a, Szárnyas fejvadász 2049

b, 007 Spectre: A Fantom visszatér

c, Szupercella

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Szupercella" jeligével. A premier előtti vetítés 2018. június 26-án este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.