Hirdetés

Kína is beszáll a Szupercella 2 elkészítésébe

|

A pekingi központú Leomus Pictures nevű produkciós cég segítségével akar tarolni a Szupercella 2 a kínai mozipiacon.

Hirdetés

A pekingi központú Leomus Pictures is betársult producerként a 2013-as Szupercella folytatásához, ami Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger reneszánszának kivirágoztatását lett volna hivatott előidézni, inkább kevesebb, mint több sikerrel, de azért így is megvolt a maga bája. Pénzügyileg azonban elfogadhatóan teljesített a film, köszönhetően többek között a kínai jegybevételnek, mely 40.9 millió dollárt tett ki, majdnem a harmadát a 137 millió dolláros összbevételből.

Hirdetés

A Leomus révén a Szupercella 2 helyi forgalmazása nem fog gondokba ütközni, és ha ez nem lenne önmagában elég, a történet egyes részei szorosan fognak kötődni Kínához, ami még barátságosabbá teheti a világ második legnagyobb mozipiacának nézői számára a filmet.

A folytatásra Stallone mindenképp visszatér, míg Schwarzeneggerrel jelenleg még folytatódnak a tárgyalások a Leomus egyik közleménye szerint, de elég nehéz lenne elképzelni az osztrák kolosszus nélkül a második részt. A visszatérők közé tartozik még Miles Chapman, az első felvonás forgatókönyvírója is.

Ti mennyire látjátok a létjogosultságát a Szupercella 2-nek? Így a 2010-es évek második felében szerintetek képes két 80-as évekbeli akciósztári elvinni a hátán egy egész estés filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.