Hirdetés

Jön a Szupercella folytatása

|

Sylvester Stallone másodszorra is megmutathatja, mennyire jól megy neki a börtönökből való szabadulás, ugyanis elkészül a Szupercella második része is. Csak egy a bökkenő...

Hirdetés

Bizonyára emlékeztek még Mikael Hafström (Kisiklottak, 1408, A rítus) 2013-as akciófilmjére, a Szupercellára (Escape Plan), amelyben Sylvester Stallone a legendás Ray Breslin bőrébe bújt, aki arról híres, hogy börtönök biztonságát teszteli. Sly nem kisebb személlyel, mint Arnold Schwarzeneggerrel kiegészülve szórakoztatott minket meglehetősen korrekt módon, ez pedig folytatásért kiált - legalábbis az Emmett/Furla/Oasis Films produkciós cégek így látják a Deadline szerint és mi sem vagyunk ellene egy újabb tökös akciózásnak. 

Hirdetés

Az első információk alapján természetesen Stallone visszatér Ray Breslin szerepében, ami pedig a forgatókönyvet illeti, Miles Chapman ismét kézbe veszi a pennát (a rendező kiléte még rejtély). A munkálatok előkészítését már január 15-én megkezdik, hogy március 15-én elrajtolhasson a forgatás Ohióban és Kínában. Ez mind jól hangzik, azonban Schwarzenegger esetleges felbukkanásáról egy szót sem ejt a forrás, de ha helyette sikerül Sly mellé csapni egy másik Feláldozhatót, mi már azzal is elégedettek leszünk. 

Ti örültök a Szupercella folytatásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.