Hirdetés

Szórakoztató, ahogyan szuperhősöket alakító színészek a saját akciófiguráikkal játszanak

|

Megtaláltuk az internet egyik legviccesebb részét.

Hirdetés

Mit tennétek, ha akciófigurákat készítenének belőletek? Én tuti egész nap magammal játszanék... Ez félreérthető volt, de azonnal tisztázom magam. Néhány ilyen videót már biztosan láttatok, most pedig még többet fogtok, mert összeszedtük azokat a felvételeket, amelyeken DC és Marvel karaktereket alakító színészek az általuk megformált szuperhősökkel játszanak.

Hirdetés

Kezdésnek itt egy viszonylag friss videó DC frontról. Az Igazság Ligájában Flasht alakító Ezra Miller és a Cyborgot megformáló Rey Fisher csomagolják ki a róluk mintázott figurákat olyan gyermeki lelkesedéssel, hogy azt jó nézni.

A következő állomás Chris Hemsworth zseniális Instagram posztja, amelyben sorra püföli Thor pörölyével a Bosszúállókat, mert megelégelte, hogy a Russo testvérek kihagyták a legutóbbi buliból a villámlás istenét.

Just stumbled across a little secret Avengers rehearsal by the @therussobrothers

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,

Thor pusztítását nem nézhette jó szemmel Pókember ezért egy válasz videóban Tom Holland kiütötte Chris Hemsworth karakterét a ringből, aztán maga köré gyűjtötte kedvenc Bosszúállóit.

A legvégére ugyan nem egy szuperhőst hagytunk, hanem egy olyan fiatal hölgyet, aki elindult a Jedivé válás útján. Bizony Daisy Riley arckifejezése is megér egy misét, ahogyan átveszi az őt formázó Rey figurát. Nekünk is kell egy ilyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.