Hirdetés

Szürreális szerepre jelentkezett be Nicolas Cage a Batman folytatásához

|

Az ikonikus színész egy elég magas labdát dobott fel a Warner és Matt Reeves rendező számára.

Hirdetés

Most, hogy úgy tűnik, Nicolas Cage ismét rátalált régi önmagára majd tízévnyi, rossz filmszerepekkel való önsanyargatás után, már nem rest ismét a nagy stúdiókkal kokettálni. Az SXSW eseményen résztvevő színészt éppen a képregényekről és azok filmes adaptációiról kérdezték, amikor váratlanul magához ragadta a kezdeményezést egy potenciális casting kapcsán.

Hirdetés

Meglepő, amit mondott:

"Ó, van valami egyébként. Sokat gondolkoztam rajta, hiszen itt van ez az új film, amiben Robert Pattinson Batman, amit még nem láttam, de szerintem nagyszerű lenne, ha a '60-as években a Vincent Price által játszott Tojásfejű lenne az ellenfele. Én szeretném Tojásfejűt eljátszani. Hiszem, hogy rettentően félelmetesen tudnám őt alakítani. Van is egy ötletem Tojásfejűhöz. Úgyhogy tudassátok csak a Warnerrel, hogy készen állok Tojásfejűre."

Az ikonikus Tojásfejűt a '60-as évek élőszereplős Batman sorozatában láthatták először a rajongók, akit egy horrorikon, Vincent Price keltett életre. Önmagát egyszerűen a világ legeszesebb bűnözőjének gondolta, az általa elkövetett bűnökben pedig központi szerepet játszottak a tojások. Első blikkre ez egy hatalmas kapufa Nicolas Cage részéről, ugyanakkor idáig azt sem gondoltuk volna, hogy Jim Carrey produkciója után még valaha is komolyan vehető lesz-e Rébusz karaktere a filmvásznon. Aztán láttuk, mi történt a Batmanben.

Ti el tudnátok képzelni Nicolas Cage-et Matt Reeves Gothamjében valamelyik rosszfiú szerepében?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.