Hirdetés

Taika Waititi kamu Thor 4-forgatókönyvvel trollkodott

|

Mint mindig, most is humoránál volt az ipse.

Hirdetés

Most, hogy a koronajárvány tombol az egész világon és az egész emberiség egy emberként gyakorolja a social distancinget (tiszteletteljes kivételekkel persze), érdekes helyzetek születnek filmes berkekben. Rengeteg sztár, filmrendező, forgatókönyvíró erőteljesebben van jelen a közösségi oldalakon és próbálják valahogy kihasználni a mostoha szituációt. Például: Gal Gadot énekelt, Rita Wilson pedig rappet nyomott a karanténban. Aztán vannak, akik újranézik saját filmjüket és élőben kommentálják a művet: megtette ezt Zack Snyder a Batman Superman ellen esetében, Kyle MacLachlan és Madchen Amick a Twin Peaks pilot-epizódjával (bár ők csak írásban, twitteren osztották az igét), és most ehhez a díszes kompániához Taika Waititi is csatlakozott egy Thor: Ragnarök újranézéssel. A Marvel-rajongók nagy örömére. 

Hirdetés

Waititi természetesen hozta a saját, mással össze nem hasonlítható formáját az esemény során és bizonyítván, hogy humoránál van, az élő bejelentkezés egy pontján a kamerának felmutatott egy Thor 4 forgatókönyvet, melyre aztán azonnali hatállyal lecsapott az internet népe. A rajongók screenshotot készítettek, majd terjedt is a hír: Tony Stark ebben a bizonyos forgatókönyvben életben van. 

Igen ám, csakhogy amennyiben elolvassuk a dialógust, turpisságra lehetünk figyelmesek. Tony visszatért, leegyszerűsítve a "tudománynak" köszönhetően, és egyébként Thanos is visszajött, de ahogyan a párbeszédből kiderül, mellesleg visszahoznak mindenkit, aki meghalt és ezúttal még keményebben bosszút állnak majd. Hogy fogják őket eztán hívni? Természetesen: The Avengerersnek. Mindeközben Thor csak hüledezik és próbálja feldolgozni a történteket és egy "mothafucka" gyanánt elejt egy "mother friggát". Taika, te kópé, te.

Waititi a nagy bolondozás közepette persze némi concept artot is mutogatott a nagyérdeműnek, ezek valamennyire komolyabban vehetőnek tűnnek (aztán ki tudja). Itt például Miek új külsejét nézhetjük meg:

Állítása szerint egyébként a Thor: Love and Thunder egészen őrült film lesz, hozzá képest a Ragnarök visszafogottnak minősül majd, úgyhogy úgy gondolom, van miért izgatottnak lennünk. Akárhogy is nézzük, kellenek ezek az öntörvényű, őrült filmes emberek ebbe a világba és főként ilyen mostoha időkben van rájuk szükség. A Thor negyedik etapját egyébként előreláthatólag 2022. feburár 18-án láthatjuk a nagyvásznon és Chris Hemsworth, Natalie Portman és Tessa Thompson mellett tiszteletét teszi Christian Bale is, mint fő ellenlábas. Tűkön ülünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.