Hirdetés

Taika Waititi megrendezné a Thor 5-öt is, de csak egy feltétellel

|

A rendező ebben az esetben nyitott lenne egy újabb Thor-kalandra.

Hirdetés

A múlt héten befutott a mennydörgés istenének immáron negyedik kalandja, a Thor: Szerelem és mennydörgés, amely bár nem lesz a Marvel legjobb filmje (sőt), azért egy kellemes nyári kikapcsolódásnak mindenképp elmegy. Az első hétvégi bevételeket tekintve (a 144 millió dolláros nyitánnyal a Thor-franchise legjobban startoló alkotása lett Amerikában) pedig biztosak lehetünk benne, hogy a stúdió mindenképp elégedett lesz a filmmel. Kérdés, hogy hogyan tovább a karakterrel?

Hirdetés

A film legvégén ugyanis egyértelműen utalást kaptunk arra a szokásos üzenet formájában, hogy Thor még visszatér. Ezt viszont egyelőre nem tudjuk, hogy egy csapatfilmet, vagy egy következő saját kalandot jelent. Ráadásul az üzenet még magát Taika Waititit is váratlanul érte. Az új-zélandi rendező nemrég az Insidernek adott interjút, amelyben azt mondta, hogy meglepetés volt számára, amikor megjelent az üzenet. Elmondása szerint pedig még Chris Hemsworth is úgy tűnt, mint aki nem számított erre:

Nem viccelek. Ott ültem a moziban, és amikor feljött a felirat, felkiáltottam: "Ó, a francba! Tényleg?" Még Chris is azt kérdezte: "Mi van?" De természetes, hogy vissza fog térni. Hiszen ő a legjobb karakter. Persze lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok vele, de szerintem őt a legszórakoztatóbb nézni.

A Marvel Filmes Univerzum rendezői általában nagy mozgásteret kapnak abban, hogy megvalósíthassák koncepciójukat, de a franchise hosszú távú terveiről viszonylag sötétben tapogatóznak. Hogy jöhet akkor képbe a Thor 5? És visszatérne-e ezúttal is Waititi?

Most még nem tudom, mi lesz a következő munkám. Mindenképpen csinálnék még egyet, de csak akkor, ha Chris [Hemsworth] is elvállalja. De valami meglepőnek és váratlannak kellene történnie ahhoz, hogy meg akarjam csinálni. Például mi lenne a sztori? A csaták és az összes harc rendben van, de valami olyat szeretnék, ami váratlanul érintené a nézőket, legalábbis ami a történetet illeti. Például csinálnék egy 5 millió dolláros filmet, amiben egyáltalán nincs harc, csak Thor egy kiránduláson. Mint amilyen a Nebraska volt.

Ti mit gondoltok? Kell nektek egy ötödik Thor-film is?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.