Hirdetés

Taika Waititi több okból is változtatott Gorr kinézetén az új Thor filmben

|

A képregényekben nem is akármelyik ismert főgonoszra hasonlít Christian Bale karaktere.

Hirdetés

A Thor: Szerelem és mennydörgés jelentette Christian Bale számára az utat az MCU-ba, amiben a film antagonistáját, az istenölő Gorrt alakítja. Karakterének eredeti megjelenését azonban részben meg kellett változtatnia Waititiéknek, ugyanis egyrészt a képregényekben határozottan emlékeztetett a Harry Potter-univerzum legendás gonoszára, Voldemortra, másrészt Bale sem volt olyan fizikumban, hogy hűen tükrözze a rajzokon megjelenített figurát.

Hirdetés

A film rendezője, Taika Waititi a következőképpen nyilatkozott a változtatásokról az IGN-nek:

Sajnos az arca határozottan emlékeztet Voldemortéra. Úgy gondoltam, hogy az emberek rögtön észre fogják venni a hasonlóságot, ezért azt a döntést hoztuk, hogy kicsit jobban eltérünk az eredetitől, de néhány elemet, mint például a kardot, megtartjuk. Igazából a történet volt a legfontosabb számunkra.

A változtatás másik okáról Christian Bale beszélt a ComicBook.com-nak adott interjújában:

Egy olyan film forgatásáról jöttem, ahol a szerep azt követelte meg, hogy ne legyek izmos, és amikor megláttam a képeket róla [Gorr-ról], azt gondoltam, hogy ezt lehetetlen lesz visszaadni. A képregényekben erős testalkatúnak volt ábrázolva, de tudtam, hogy ez a jelenlegi állapotomban nem fog menni.

A Thor: Szerelem és mennydörgést július 7-től adják a magyar mozik.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.