Hirdetés

Támadnak a DC sorozatok: Gotham és Constantine bejelentve!

|

Az előzetes pletykákhoz híven immáron hivatalossá vált; készül a "Gotham" és a "Constantine" c. sorozatok pilot epizódja!

Hirdetés


A sorozat főszereplője mindenki kedvence, azaz James Gordon lesz, akinek a pályafutásának kezdetébe kukkanhatunk bele a szérián belül. De ez még semmi! Fontos szerepet kap majd maga Bruce Wayne is, aki a sorozat elején még csak 12 éves gyermek lesz, és több mint valószínű, hogy a szülei halála utáni időszakát követhetjük végig, és persze azt; hogyan lett Bruce Wayne-ből Batman (SPOILER: Kevin elárulta, hogy Bruce a sorozat utolsó részében fogja magára ölteni a Batman köpeny SPOILER VÉGE)! 
A sorozatban több kultikus Batman ellenség eredettörténetébe is bekukkanthatunk, olyanokba, mint pl. Macskanő, Rébusz, Pingvin, sőt, maga Joker pályafutásának kezdetét is szemügyre vehetjük majd! 

Kevin hozzátette, hogy a Gotham nem egy "társszéria" lesz, hanem maga a Batman franchise része,  az viszont hogy a sorozat a DC Filmes Univerzum része vagy sem, még nem tudni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.