Hirdetés

Támadnak a DC sorozatok: Gotham és Constantine bejelentve!

|

Az előzetes pletykákhoz híven immáron hivatalossá vált; készül a "Gotham" és a "Constantine" c. sorozatok pilot epizódja!

Hirdetés

Az amerikai NBC csatorna zöld lámpát adott a "Constantine" plot epizódjának, így úgy tűnik most már biztos, hogy saját sorozatot kap a DC képregények természetfeletti ügyek detektívje, azaz John Constantine. Fontos megjegyezni, hogy Constantine tagja az "Justice of League: DARK" nevezetű szuperhumán csapatnak (aminek a megfilmesítésén Guillermo del Toro ügyködik), így valószínűnek látszik, hogy a sorozat azt a filmet fogja felvezetni. Ha így van, akkor ez mindenképpen jó ötlet a DC részéről!

Aki viszont egy jól elmesélt, és részletes Batman eredettörténetre várt, az is nagyon örülhet, hiszen Kevin Relly, a FOX csatorna igazgatója hivatalosan is bejelentette: jön a Gotham c. TV sorozat!  
Részletek tovább!  

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.