Hirdetés

Tarantino még mindig bővíti a Django elszabadul stábját

|

Hiába láthattunk már két teljes előzetest is Tarantino westernjéből, úgy látszik, még mindig akad leforgatandó anyag. Erről tanúskodik, hogy a napokban Jonah Hill is leszerződött a Django elszabadul nagy nevei közé.

Hirdetés

Jonah Hill az Oscar-jelölése (A pénzcsináló) óta nem csak vígjátékok szerepeiért száll ringbe, legutóbb például Martin Scorsese The Wolf of Wall Street című drámájához szerződött le. Ezúttal pedig olyan színészekhez csatlakozik a westernben, mint Jamie Foxx, Kerry Washington, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, M.C. Gainey, Walton Goggins, Dennis Christopher, Gerald McRaney, Laura Cayouette, Don Johnson és Tom Savini. Mielőtt elkezdték forgatni a filmet, Hill egy Scotty Harmony nevű fiú szerepére lett kiszemelve, aki elveszíti Django feleségét, Broomhildát. Akkor elfoglaltsága miatt nem tudott élni a lehetőséggel, most viszont úgy néz ki, visszatérhet, igaz már nem Scotty-t játszaná el. Szerepéről még nem tudhatunk semmit. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.