Hirdetés

Tarolt a kasszáknál a Skyfall! - Box Office Extra

|

James Bond legújabb kalandja hatalmas sikerrel zárta a nyitóhétvégét! A recept bevált, a kérdés, hogy mennyi az annyi? Hajtás után megtudhatjátok!

Hirdetés

Nincs is boldogabb 50. szülinap, már, ami a pénztárcát illeti. A királynő szolgálatába állni mindenképp jövedelmező, 50 év után is, sőt! Kapaszkodjunk jönnek az adatok; 87,8 millió dollárt (átszámítva közel 19 milliárd Ft) termelt hazai pályán a mozi, amit több mint 3505 helyen vetítettek! Egyik sem kis szám, már otthon is rendkívüli ez az adat, ám nem áll meg itt a történet, a csütörtöki információk szerint már 90-nél jár! Nem elég, hogy az eddigi legjobb Bond-nyitányt tudhatja magának a film, annak csupán 67,5 millió dollár volt (közel 15 milliárd Ft), ami szintén nem egy elhanyagolandó szám.

Ezzel Bond a IV. helyezet lett az év legjobb nyitányával büszkélkedő filmek sorában (Bosszúállók, Sötét Lovag: Felemelkedés és az Éhezők Viadala után)!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.