Hirdetés

Együtt énekelt Taron Egerton és Elton John

|

Elton egyik szokásos koncertjén Egerton egyszer csak felment a színpadra, és ketten előadták a zenész egyik híres számát.

Hirdetés

Elton John már 27. alkalommal rendezte meg az AIDS betegség fontosságára felhívó koncertjét, amit megszokásból az Oscar-díjátadó után szokott megtartani. Minden a megszokott kerékvágásban zajlott, majd egyszerre csak a Kingsman ikonikus színésze, Taron Egerton felment a színpadra Elton mellé, és ketten együtt elénekelték a zenész egyik leghíresebb dalát, a Tiny Dancert. Az ováció persze nem maradt el a szám végén, ami - tegyük hozzá - teljesen jogos is volt.

 

Hirdetés

Az ok, ami miatt Egerton együtt énekelt Eltonnal nem más, mint hogy egy nagyon kis részben ő is Elton lett. Az idén mozikba kerülő Rocketman film - ami a zenész életét és karrierjét mutatja majd be - főszereplőjét Taron Egerton alakítja. Eddig összesen egy előzetest kaptunk, ami elsőre egy nagyon furcsa, nagyon merész, de egyben nagyon is tisztes filmet ígér, melyet nem másból lehet leszűrni, mint abból, hogy Egerton tökéletes választásnak tűnik a fiatal Elton megformálására. Ehhez hozzákapcsolódik az is, hogy a Kingsman Tökijének még egy hasonló, libabőröző orgánuma is van, amit a színpadon mindenféle és fajta háttértechnika híján tudott bemutatni a nagyközönségnek. És ezt még videón is meg tudjuk csodálni:

Ti várjátok már a Rocketmant?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.