Hirdetés

Taron Egerton lehet a következő Farkas?

|

A színész már a Marvel Studios elnökével is egyeztetett az esetleges szerepről.

Hirdetés

Az X-Men-franchise legnépszerűbb karaktere kétségkívül a korábban Hugh Jackman által megformált Farkas/Rozsomák, akinek a szerepére a Kingsman: A titkos szolgálattal befutott Taron Egerton csapna le. Jackman a Loganban méltó búcsút intett a nevével oly szorosan összeforrt karakternek, ám ez korántsem jelenti azt, hogy a színész távoztával nem láthatjuk többet a karaktert a vásznakon és a képernyőkön.

Hirdetés

Egerton elárulta, hogy találkozott Kevin Feige-vel és a Marvel Studios más vezetőivel azzal kapcsolatban, hogy elvállalja Rozsomák szerepét. Egerton a The New York Timesnak beszélt a hőn áhított szerepről és arról, hogy átvenné Hugh Jackmantől a stafétát:

Szerintem nincs ezzel gond. Izgatott lennék, ugyanakkor nyugtalan, mert Hugh már annyira összenőtt a szereppel, hogy nagyon nehéz lenne másnak eljátszani. De ha úgy alakul, remélem, adnak nekem egy esélyt.

A brit színészt legközelebb egy Apple+-on debütáló drámasorozatban, a Black Birdben láthatjuk, amiben egy bebörtönzött drogdílert alakít majd.

Ti kinek adnátok a Farkas szerepét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.