Hirdetés

Taron Egerton szerint hamarosan foroghat a Kingsman 3

|

A színész bizakodik ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

Nem sokat tudunk továbbra sem a Kingsman harmadik részéről, annyi viszont biztos, hogy még mindig tervben van. A Blue Blood alcímen futó alkotást eredetileg a tavaly év végén bemutatott előzményfilmmel párhuzamosan forgatta volna Matthew Vaughn rendező, de mint sok más produkciót, ezt is hátráltatta a COVID-járvány, így határozatlan időre elnapolták a projektet. De lehet, hogy már nem kell olyan sokat várni rá.

Hirdetés

A franchise főszereplőjét, Tökit alakító Taron Egerton nemrégiben egy podcastben vendégeskedett, amelyben természetesen szóba került a Kingsman is. Az interjú során megkérdezték a színészt, hogy van-e valami újdonsága a következő feltűnéséről a franchise-ban, illetve a Kingsman 3. helyzetéről. Egerton pedig tisztelettudóan nyilatkozott, mondván "ő csak egy alázatos bábu az egyenletben", de annyit megerősített, hogy van már egy forgatókönyv:

Én úgy tudom, hogy jövőre fogjuk forgatni a Kingsman-saga harmadik részét. De ne hallgassatok arra, amit mondok, mert nem igazán tudok biztosat mondani. 

Előrébb nem lettünk ezzel a kijelentéssel, de annyi így is kiderülhetett, hogy a korábban pletykált 2022 szeptemberi forgatás nem valósul meg, ahogyan a stúdió régóta bejegyzett cím nélküli filmje 2023. szeptember 15-re sem a Kingsman 3. részét takarja. A történetről is keveset tudni még, bár továbbra is Töki, és mentora, Harry Hart, azaz Galahad (Colin Firth) kalandait követhetjük majd nyomon. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.