Hirdetés

Tarzan - David Yates még egy projektbe vág!

|

A Harry Potterből akciófilmet készítő úriember ismét rendezői székbe ülne, legújabb agymenéseként pedig az Edgar Rice Burroughs-féle Tarzant szemelte ki magának...

Hirdetés

Korábban Craig Brewer volt ráeresztve a projektre, sőt már készült korábban forgatókönyv Adam Cozadtól, de az még nem biztos, hogy beleillik majd az új rendező elképzeléseibe. 

Olyan színészek kerültek terítékre mint: Henry Cavill, Charlie Hunnam (Kemény motorosok),  Alexander Skarsgard (True Blood, Battleship), továbbá még Tom Hardy is szóba került.

Érdekesség még, hogy a Nolan-féle Batman Trilógia záró részében játszó rosszfiúnak és Yatesnek már amúgy is van közös előélete, elvégre vele forgatta a Cicerot, Al Capone életrajzi drámáját. Lehetséges, hogy újabb rendező-színész páros van születőben, és Hardy elképzelhető lenne Tarzan szerepében? A Volture véleménye szerint nem. -- Lehet mondanak valamit. --

Hogy mi lesz a Tarzanból, az egyelőre még kérdéses. Érjük be annyival, hogy nem csak ezzel készül nekünk (Stephen King Végítéletének adaptációja és a Your Voice in My Head címre hallgató dráma is az ő nevét jegyzi).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.