Hirdetés

Tatum be van táblázva

|

A 21 Jump Street – A kopasz osztag (16) kritikai és közönségsikere után a neten terjedő hírek szerint újra divatba jön a régi sorozatok mozis feltámasztása.

Hirdetés

Tatum nagy nehezen engedett, és most már a folytatásra készülhet. Nem lesz könnyű időt találnia rá, hiszen az egyik legfoglalkoztatottabb fiatal amerikai színész: 2011-ben 5 filmet forgatott; a 21 Jump Street – A kopasz osztag (16) óta még kettőt fejezett be, és még 7 film áll előtte, melyekre aláírt szerződése van. Nagyon sokféle rendező látja benne az ideális színészt: a Wachowski-testvérek és a Pénzscsináló-val (12) szinte minden színészének sok díjat hozó Bennett Miller is számít rá. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.