Hirdetés

Tatum be van táblázva

|

A 21 Jump Street – A kopasz osztag (16) kritikai és közönségsikere után a neten terjedő hírek szerint újra divatba jön a régi sorozatok mozis feltámasztása.

Hirdetés

Állítólag még a jó ideje tervezett, de mindig újra befékező Starsky és Hutch-folytatás is zöld utat kap.  Pedig a magukat középiskolásnak álcázó, és egy gimibe beépülő zsaruk akció-vígjátéka nem indult könnyen. Az ötletgazda-főszereplő Jonah Hill partneréül kiszemelt Channing Tatum például vagy háromszor utasította vissza a szerepet, melynek most újabb nagy sikerét köszönheti. Egy producernek majd a rendezőnek is határozott nemet mondott, végül Jonah Hill beszélte rá, hogy vállalja a produkciót: nem magasabb gázsit ígért, hanem jó bulit és jó kedvű forgatást.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.