Hirdetés

Elkészül a Taxi 5 is

|

Luc Besson képtelen leakadni a villámgyors taxisról, ezért ötödszörre is megpróbálkozik azzal, hogy eladja nekünk ugyanazt: jön a Taxi 5!

Hirdetés

1999-ben indult útjára Luc Besson produkciós cégének gondozásában a Taxi franchise, amelyben Samy Naceri, Frédéric Diefenthal és Marion Cotillard szórakoztattak minket (nem is beszélve a dilis kapitányról, Bernard Farcy Gilbertjéről). A széria eddig három folytatást és egy sorozatot élt meg az EuropaCorp égisze alatt, 2000-ben, 2003-ban és legutóbb 2007-ben láthattuk újra Emilien, Daniel és a címszereplő verda különleges trióját, azonban minden egyes résszel veszett a minőségből és az eredetiségből a koncepció. 

Hirdetés

Luc Besson - aki jelenleg a Valeriannal van elfoglalva - szerint azonban van még annyi spiritusz a franchise-ban, hogy az elég legyen egy újabb epizódra, így az EuropaCorp bejelentette, hogy várhatóan 2018. január 31-én meg fog jelenni a Taxi 5.

A forgatókönyvet Ahmed Hamidi (Egyenlőség, testvériség) írja, amelyből Franck Gastambide (Pornó a házban, Pattaya) dolgozhat. Egyelőre semmi mást nem tudunk a projektről, így azt sem, hogy Naceri és Diefenthal visszatérnek-e. Bár nélkülük nyilván nem sok értelme lenne, ugyebár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.