Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Taxi 5 premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Május 3-án mozikba kerül Luc Besson gyors iramú és humorban sem szűkölködő franchise-ának következő része, a Taxi 5, amelynek premier előtti vetítésére akár ti is elmehettek, ha velünk játszotok.

Hirdetés

A Taxi 5 Franck Gastambide (Pornó a házban, Pattaya) rendezésében készült, aki a főszerepet is eljátssza: ő lesz az új Samy Naceri, míg az anyósülésen ezúttal Salvatore Esposito csücsül (egy-két arc azért visszatér a korábbi részekből, például Bernard Farcy Gibert felügyelője). A történet szerint egy zsarut a marseille-i rendőrséghez soroznak, hogy elkapjon egy csapat olasz rablót, akik Ferrarikat vezetnek. Segítségére Daniel idősebb unokatestvére lesz, egy borzalmas sofőr, aki megkapja a legendás fehér taxit.

Hirdetés

Ha szeretnétek premier előtt megnézni a Taxi 5-öt, akkor játsszatok velünk, ugyanis a Big Bang Media jóvoltából 5 páros belépőt sorsolunk ki a film vetítésére. Ehhez nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolni a kérdésre:

- Ki az, aki visszatér a Taxi 5-ben a régebbi szereplők közül?

a, Gibert felügyelő

b, Daniel

c, Émilien

A választ május 1, azaz kedd délig várjuk a puliwood@project029.hu e-mail címre "Taxi" jeligére.  A vetítés egy budapesti moziban lesz szerda este, a nyertesekkel ismertetjük majd a pontos részleteket. Kérjük, csak akkor jelentkezzetek a játékra, ha biztosan megtudtok jelenni a vetítésen! A nyereményjátéknak NEM feltétele, de megköszönjük, ha követitek a Facebook oldalunkat. Sok sikert a játékhoz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.