Hirdetés

Befutott a Taxi 5 első trailere!

|

Luc Besson tovább erőlteti a Taxi franchise-t, de ezúttal egy kivételt leszámítva a megszokott arcok nélkül. Íme a Taxi 5 legelső előzetese.

Hirdetés

A Valerian és az ezer bolygó városa nem hozta azt az eredményt, amit Luc Besson várt tőle (pedig szerintünk meglehetősen korrekt és látványos kis mozi volt), így a neves francia producer visszatér a biztonsági játékhoz: egy újabb Taxi filmhez. Csakhogy a széria legújabb epizódjának a korábbi sztárok, így Samy Naceri, Frédéric Diefenthal és Marion Cotillard nélkül kell bizonyítania. Ez azért nem lesz könnyű, mert már a Taxi 4 is meglehetősen erőltetett volt, pedig abban még benne voltak a főbb szereplők. 

Hirdetés

A Taxi 5 Franck Gastambide (Pornó a házban, Pattaya) rendezésében készült, aki a főszerepet is eljátssza: ő lesz az új Samy Naceri, míg az anyósülésen ezúttal Salvatore Esposito csücsül. Egy-két arc azonban mégis visszatér a régiek közül, például Gibert felügyelő (Bernard Farcy). A történet szerint egy zsarut a marseille-i rendőrséghez soroznak, hogy elkapjon egy csapat olasz rablót, akik Ferrarikat vezetnek. Segítségére Daniel idősebb unokatestvére lesz, egy borzalmas sofőr, aki megkapja a legendás fehér taxit.

A Taxi 5 a tervek alapján május 10-én kerül a hazai mozikba a Big Bang Media forgalmazásában. Ti meg fogjátok nézni? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.