Hirdetés

Tell No One - Liam Neeson ismét thrillerben

|

A Universal Pictures kifejezetten elégedett Liam Neeson teljesítményével, ezért a színész egy újabb filmjükben kamatoztathatja tehetségét, méghozzá egy regényadaptációról van szó.

Hirdetés

Később kiderül, hogy a nő halott és a férjet gyanúsítják a gyilkossággal, azonban egyre több jel utal arra, hogy a tettes egy sorozatgiylkos volt. Néhány évvel később több holtest jelenik meg ugyanazon a helyen, ahol a nő eltűnt és az orvos megtudja, hogy a felesége lehetséges, hogy életben van.

A Tell No One-t egyébként korábban már adaptálták, méghozzá egy 2006-os francia film képében Guillaume Canet (Apró kis hazugségok, Vérkötelék). 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.