Hirdetés

Tell No One - Liam Neeson ismét thrillerben

|

A Universal Pictures kifejezetten elégedett Liam Neeson teljesítményével, ezért a színész egy újabb filmjükben kamatoztathatja tehetségét, méghozzá egy regényadaptációról van szó.

Hirdetés

A Walk Among the Tombstones, vagyis a nálunk még be sem mutatkozott Sírok között máris szép eredményeket ért el a kasszáknál, így a Universal Pictures bizalma töretlen Neeson-ban és ezt egy újabb filmmel jelzik a rajongók felé. A Tell No One című misztikus thriller Harlan Coben regénye alapján készül és már több éve szeretné a kiadó tető alá hozni, 2011-ben még Ben Affleck csücsült a rendezői székben (nem tudni, hogy a fedélzeten van-e még). A forgatókönyvet Chris Terrio (Az Argo-akció, Batman v Superman: Dawn of Justice) szerezte, de a Deadline értesülései szerint egy kicsit még csiszolgatnak rajta, mielőtt Neeson véglegesen aláírna a filmre. A történet középpontjában egy doktor áll, aki a feleségével egy tó mellett romantikázik, mikor az esti séta alkalmával az asszony eltűnik. A férj megpróbálja megtalálni őt, de súlyosan megverik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.