Hirdetés

Nézd meg a Terminátor 2 3D-t premier előtt, nyerj plakátot! (Lezárva)

|

A Pannonia Entertainment és a Puliwood közös nyereményjátékában három Terminátor 2 3D plakát talál gazdára, valamint három páros belépőt sorsolunk a digitálisan restaurált klasszikus premier előtti vetítésére.

Hirdetés

Hamarosan újra meghódítja a hazai mozikat a Terminátor 2. - Az Ítélet napja, amelyet a klasszikusok leporolására szakosodott Pannonia Entertainment Ltd. mutat be szeptember 14-től.

Hirdetés

James Cameron örökbecsű mesterművét digitálisan restaurált 3D képpel és az eredeti '91-es magyar szinkronnal játsszák majd országszerte a kiválasztott mozik, mi pedig a forgalmazó felajánlásából kisorsolunk 3 darab páros belépőjegyet a premier előtti vetítésre, valamint 3 darab, 70x100 cm-es Terminátor 2. 3D plakátot. Amennyiben szeretnétek részt venni másodmagatokkal együtt az augusztus 28-án, 19:00-kor, a Corvin mozi Korda termében megrendezésre kerülő premier előtti vetítésen, valamint szeretnétek haza vinni a 3 db Terminátor 2. 3D moziplakát egyikét, akkor válaszoljatok helyesen az alábbi kérdésre:

Ki alakítja a fiatal John Connort a filmben?

a, Edward Furlong

b, Macaulay Culkin

c, Patrick Fugit

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu e-mail címre várjuk "Terminátor" jeligére, augusztus 27., azaz vasárnap délig. A nyerteseket azonnal kiértesítjük. Fontos: a páros jegy nem átruházható, valamint a plakátok augusztus 28-án vehetőek át a Corvinban a helyszíni nyereményjegy regisztráció során, név szerint.

Ráadásul az országos premier előtt két héttel, augusztus 29-én - a filmbéli Ítélet Napja 20. évfordulóján - nagyszabású Terminátor Napot tartanak a Corvin Moziban, aminek a legnagyobb vászonméretű Korda termét kifejezetten a T2 premier kedvéért nagy teljesítményű dupla vetítőgépes Dolby 3D technikával szereltek fel a Christie projektorgyártó és a Cinema Next Kft. együttműködésében. Ezen a napon a T2 3D mellett egyetlen alkalommal látható lesz a Terminator 1984-ben készült első része is, valamint egy exkluzív video-interjú James Cameronnal az újbóli bemutató kulisszatitkairól. A filmet augusztus 29. és szeptember 13. között további premier előtti vetítéseken láthatják a Corvin Mozi nézői, szeptember 14-től kezdve pedig országszerte több mint 30 moziban, Budapesten és a megyeszékhelyek többségén is vetítik. A vetítési helyszínek részletes listája a film Facebook-oldalán (a Puliwoodét pedig a linken keresztül találjátok). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.