Hirdetés

Nézd meg újra moziban a Terminátor 2. 3D-t! (Lezárva)

|

A Terminátor: Sötét végzet előtt még ideiglenesen visszatér a mozikba a nagy klasszikus, a Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D-ben, ne maradjatok le ti se róla.

Hirdetés

Október 24-től rövid időre visszatér a mozikba a Terminator 2 - Az ítélet napja, méghozzá digitálisan restaurált 3D képpel és hanggal, valamint az eredeti '91-es magyar szinkronnal (Gáti Oszkárral, Fehér Annával, Minárovits Péterrel, Józsa Imrével). Budapesten a Corvin, Pólus, és a csepeli Kultik moziban vetítik majd, emellett országszerte számos további helyszínen (Zalaegerszegen, Makón, Miskolcon, Sopronon, Ajkán, Kaposváron, Pécsen, Salgótarjánon, Szentesen, Hódmezővásárhelyen, Kiskunhalason) is látható lesz.

Hirdetés

Ha az új film, a Terminátor: Sötét végzet előtt szeretnétek a nagyvásznon viszont látni a nagy elődöt, akkor tartsatok velünk, mivel a Puliwood és a Pannonia Entertainment együttműködésének köszönhetően három páros belépő talál gazdára a premier előtti vetítésre azok között, akik október 23,  szerda délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

- Melyik nap a címben is szereplő ítélet napja? 

a, február 29.
b, július 4.
c, augusztus 29.

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Terminátor" tárggyal. A vetítés 2019. október 24-én, csütörtökön este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.