Hirdetés

Terminátor 5 - Paul Thomas Anderson rendezné?

|

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a következő hír puszta spekuláción és pletykákon alapul, semmilyen hivatalos forrás nincs, csupán a sorok között olvasunk és a szóbeszédeket elemezzük.

Hirdetés

Ellison olyan filmek producere, mint A félszemű, A fékezhetetlen, vagy a nálunk még be nem mutatott Ölni kíméletesen vagy az Anderson által dirigált (és már most Oscar-esélyesnek kikiáltott) The Master, és a hölgy mindössze még csak 26 éves. Az ifjú producer azt nyilatkozta, hogy egy héten belül számítsanak a rajongók valami klassz bejelentésre. Ennek kapcsán  rajongók Anderson-t is megkérdezték, akinek régi vágya, hogy egy nagy költségvetésű filmet rendezhessen, és egy Terminátor mozival teljesülhetne ez az álma. Anderson-nak eddigi filmjeivel sincs komoly szégyenkeznivalója, hiszen olyan díjnyertes alkotások fűződnek a nevéhez, mint például a Boogie Nights,a Magnólia vagy a Vérző olaj. Szerintetek rendet tudna tenni a szebb napokat látott franchise háza táján?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.