Hirdetés

Terminátor 5 - Paul Thomas Anderson rendezné?

|

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a következő hír puszta spekuláción és pletykákon alapul, semmilyen hivatalos forrás nincs, csupán a sorok között olvasunk és a szóbeszédeket elemezzük.

Hirdetés

Azt már jól tudjuk, hogy Megan Ellison az Annapurna Pictures élén szerezte meg a Terminátor franchise jogait és az is tiszta, hogy Arnold Schwarzenegger remek ötletekkel szolgált a történettel kapcsolatban és valamilyen úton módon köze lesz a történethez. Azonban akad számtalan olyan pletyka, ami azt feltételezi, hogy új Terminátort üdvözölhetünk egy más színész személyében. A twitteren történő információ és szóbeszédáramlásnak köszönhetően még az is megeshet, hogy Paul Thomas Anderson rendezi az új részt. Hogy miből gondoljuk mindezt? A folytatásból kiderül!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.