Hirdetés

Terminator 6 - első képen a visszatérő Linda Hamilton

|

A színésznő ismét T-800-asokat gyűrögethet majd Sarah Connor szerepében.

Hirdetés

A legutóbbi Terminator: Genisys-ben Emilia Clarke bújt a fiatal Sarah Connor szerepébe, ám a rajongók nem voltak teljes egészében elégedettek a színésznő alakításával, most viszont a rajongók nagy örömére Linda Hamilton ismét a megállíthatatlan szuperanya szerepébe bújik, hogy behorpasszon néhány T-800-ast, már ha erről lesz szó a Terminator immár hatodik részében.

Hirdetés

Egyelőre még semmi infót nem tudunk, hogy merre is ível majd a hosszú ideje futó franchise története, az már viszont acélbiztos, hogy Hamilton mellett Arnold Schwarzenegger is visszatér majd a T-800-as szerepében. A színész nem olyan régen esett át egy nyitott szívműtéten, de úgy látszik ez nem akadályozza meg a szerepben. Úgy tűnik viszont, hogy az esemény hatással bírt a produkcióra, hiszen a 2019 júliusi dátum helyett novemberre csúsztatták a film premierét, nem sokkal azután, hogy kiderült a beavatkozás híre. Ezt ugyan cáfolták a stúdiótól, mégis eléggé különös együttállásnak tűnik a két esemény. A forgatási munkálatok még nem kezdődtek meg, de Hamiltont egy szerencsés rajongónak sikerült elkapnia egy kép erejéig, így már megleshetjük a színésznőt, mielőtt megérkeznének az első forgatási képek.

Ezeken túltekintve, már azt is tudjuk, hogy egy másik halálosztó szerepében a Shield ügynökeiből ismert Gabriel Luna tűnik majd fel. Továbbá láthatjuk még Natalia Reyest, Diego Bonetát és Mackenzie Davist is feltűnni a vásznon. Ha nem lett volna elég a két nagy régi visszatérő, az új Terminator felvonás James Cameron személyes felügyelete alatt készül majd, ám az Avatar miatti elkötelezettsége miatt a rendezés a Deadpool rendezőjére, Tim Millerre hárul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.