Hirdetés

Linda Hamilton boldog lenne, ha többet nem kéne visszatérnie a Terminátor-franchise-hoz

|

De azért nem zárkózik még el tőle teljesen.

Hirdetés

Finoman fogalmazva sem sikerült jól a Terminátor-széria ismételten megkísérelt felélesztése, hiszen a Sötét végzet nem csak a kritikusoknál, de a nézőknél is hatalmasat bukott. A 185 millió dollárból készült filmnek ugyanis még a 300 milliót sem sikerült visszatermelnie a pénztáraknál, így valószínűleg a folytatások tervei a kukában landoltak. Hogy ezek után pontosan mi lesz a franchise sorsa nem tudjuk, viszont van, aki ezt egy percig sem bánja.

Hirdetés

A Sarah Connor szerepében visszatérő Linda Hamilton ugyanis a napokban elárulta a The Hollywood Reporter-nek, hogy bár élvezte a karakter újbóli megformálását, most már úgy érzi ideje lenne elengednie a franchise-t:

Nem tudom, de valami belül azt súgja, hogy már nem kéne. Viszont annak örülnék, hogy ha lesz következő rész, akkor az mondjuk egy kisebb kaliberű változat lenne, ami nem kerül ennyibe és nem forog ekkora összeg kockán. A mai közönség ugyanis teljesen kiszámíthatatlan. El se tudom mondani, hány laikustól hallottam már azt, hogy az emberek többé nem járnak moziba. Az biztos, hogy a filmkészítésnek nem kéne ennyire kockázatos anyagi vállalkozásnak lennie, de én örülnék, ha nem térnék többé vissza ehhez a szerephez. Persze ha jönne valami új, ami megérint, akkor megfontolnám, de jelenleg nem vagyok bizakodó (a folytatással kapcsolatban), és szeretném ezt lezárni. 

Egyetértetek a színésznővel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.