Hirdetés

Tervben a Django elszabadul és a Zorro keresztezése

|

Újabb érdekességek láttak napvilágot a Sony leveleiből, ezúttal Quentin Tarantino-t környékezte meg Amy Pascal.

Hirdetés

(Amy Pascal kisasszony izgalmát csupa nagy betűkkel fejezte ki, szóval titeket sem fosztalak meg ettől az élménytől)
"HELÓ, ITT AMY P... MI ÚJSÁG? A DJANGO/ZORRO CROSSOVERRŐL SZERETNÉK BESZÉLNI, AMIKOR NEKED MEGFELEL ... ILLETVE MÉG MINDÍG MEG SZERETNÉM CSINÁLNI A DOIN FIVÉREKET ÉS ATTÓL MÉG, HOGY NEM LETTEM RÉSZESE A THE HATEFUL EIGHTNEK, NEM JELENTI AZT, HOGY NE AKARNÉK BÁRMIKOR IS VELED (ÉS HARVEYVAL) DOLGOZNI. A LEGJOBBAKAT...AMY"

Erre válaszul a rendező azt felelte, hogy "A D/Z igazán mókás lenne!" Ha valóban neki állna megrendezni a Django/Zorro crossovert, akkor ez lenne Tarantino első olyan filmje ami egy folytatás. A képregény néhány évvel a Django elszabadul után játszódik, amiben főszereplőnk, feleségével, Broomhildaval együtt nyugatra utazik, majd pedig Chicagoban letelepedik. Django útnak indul, hogy munkát találjon és ekkor találkozik Diego de la Vega-val, alias Zorroval, aki az első olyan ember akit nem zavar Django bőrszíne. Ezt követően hát elszegődik hozzá testőrnek és segít felszabadítani a helyi lakosságot a szolgasors alól.

A Django elszabadul 2013 januárjában érkezett Magyarországra. Főbb szerepekben Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx, Kerry Washington, Christoph Waltz, Amber Tamblynés Zoe Bell.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.