Hirdetés

Tervben a Karate kölyök 2!

|

Miután hatalmas sikereket ért el külhonban a szóban forgó remake, várható volt, hogy a készítők, vagy épp a stúdió előáll egy folytatás ötletével. Így is történt!

Hirdetés

Miután a Karate kölyök egy egész hétvége alatt visszahozta a teljes gyártási költségvetést, egyértelművé vált mindenki számára, hogy bizony újra láthatjuk a kölyköt... őhm... karatézni többek között.

Az előzetes információk szerint Jackie Chan is visszatérhet, Jaden Smith oldalán, de még az is lehet, hogy nem - ezek csupán erős találgatások. Mindenesetre az már biztos, hogy talán Jackie Chan visszahozhatja ezzel némileg megtépázott hírnevét, a folytatással pedig be is biztosíthatja, bár ez még nagyon a jövő zenéje.

Ti szívesen látnátok egy Karate kölyök 2-őt?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.