Hirdetés

Tervben van a Náci zombik 3

|

Náci zombik, avagy zombi nácik? A rendező nagyon szeretné, ha trilógiává érne valamikor a horrorvígjátéka.

Hirdetés

2009-ben debütált a norvég horrorvígjáték, a Náci zombik első része, amiben egy baráti társaságot vadásztak le az ott maradt náci haderő zombivá lett tagjai. A második rész, a 2014-es Náci zombik 2. még egy lapáttal dobott az abszurd koncepcióra, és egy szovjet katonai alakulat is visszatért benne a halálból, hogy szembeszálljanak ősi ellenségeikkel. A rendező már gondolkodik egy harmadik részen, amiben maga Hitler is feltűnne.

Hirdetés

Tommy Wirkola, a Náci zombik rendezőjének nemrég került fel új filmje a Netflixre, a What Happened to Monday, jelenleg pedig a Boszorkányvadászok folytatásának forgatókönyvén dolgozik, szóval egyhamar biztos nem fog belekezdeni egy újabb náci zombis filmbe.

Az Entertainment Weekly interjújában azonban azt mesélte, hogy szeretne folytatást:

Ha rajongója vagy a Náci zombiknak, akkor tudd, hogy reménykedünk benne, hogy össze tudjuk majd hozni a harmadik részt néhány éven belül. Be kell fejeznünk a trilógiát, nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatban. Van már elképzelésünk. Adná magát az ötlet, hogy Dél-Amerikába helyezzük a történetet, ahol sok náci köddé vált. Azzal érnénk a csúcsra, hogy visszahozzuk Hitlert is. A zombi Hitlert.

A What Happened to Monday után még esély is lehet rá, hogy a Netflix meglátja a fantáziát a náci zombikban. Ti szívesen megnéznétek a Náci zombik harmadik részét az élőhalott Hitlerrel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.