Hirdetés

What Happened to Monday trailer - Noomi Rapace hétszer

|

Úgy tűnik, hogy a Netflix nagyon bízik az egykori tetovált lány, Noomi Rapace tehetségében, ugyanis a What Happened to Monday című sci-fi thrillerben hét szerepet is osztottak rá.

Hirdetés

Nemrég került a mozikba az Élesítve című akciófilm Noomi Rapace főszereplésével, de a közeljövőben nem a vásznakon, hanem a Netflixen érdemes majd keresni a színésznőt, hiszen a Will Smith és Joel Edgerton nevével fémjelzett Bright mellett egy megrázó sci-fi thriller, a What Happened to Monday is a legnépszerűbb streaming szolgáltatáson debütál. 

Hirdetés

A Netflix most megmutatta a legelső trailert a filmből, amelyben Rapace (Prometheus, A tetovált lány, Sherlock Holmes: Árnyjáték, A 44. gyermek) hét karaktert is játszik: a történet szerint a nem túl távoli jövőben a Föld túlnépesedése és az éhínség arra kényszerítette a kormányokat, hogy bevezessék a drasztikus "egyetlen gyermek" politikát, csakhogy van, akinél hetes ikrek születtek. Hogy elkerüljék a megtorlást, az apa (Willem Dafoe) úgy dönt, hogy a hét különböző napjairól nevezi el a lányokat és más-más személyi azonosságot kapnak, így született meg Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök és így tovább. Csakhogy egy nap a a kegyetlen Nicolette Cayman (Glenn Close) által irányított Hivatal rájön a turpisságra és Hétfő eltűnik. Láthatóan a Netflix ezúttal sem spórolt a színészeken és a költségvetésen, de hogy Tommy Wirkolának (Náci zombik, Boszorkányvadászok) milyen minőségű filmet sikerült kihozni mindebből, az augusztus 18-án derül ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.