Hirdetés

Terveznek egy hivatalos idővonalat a Marvel univerzumhoz

|

Össze vagy zavarodva, hogy melyik Marvel film között mennyi év telt el? Hogy melyik jön melyik után? Nagy szerencsére már maga Marvel is ki szeretne adni egy hivatalos idővonalat, amelyen ezeket jól átláthatjuk.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérést ezévben mutatták be, viszont elméletben az a film 8 évvel a 2012-es Bosszúállók után játszódik, vagyis 2020-ban. Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016-ban debütált, és az új Pókember film rögtön e film után játszódik. Vagyis a Marvel Univerzum filmjeinek az univerzumon belül elfoglalt időbeli elhelyezkedésük nem kötődik a premierük dátumához. Viszont akkor honnan lehet tudni, hogy mennyi idő is telik el egy-egy film között?

Hirdetés

A Marvel Stúdió fejese, Kevin Feige egy interjúban arról beszélt, hogy mindenképpen kiadnak majd egy hivatalos idővonalat valamikor:

Ez az egész vita arra ösztönöz bennünket, hogy kiadjunk egy közleményt, egy idővonalat, de nem tudom mikor, és azt sem, hogy milyen formában.

Majd azzal folytatta, hogy valóban nem akkor játszódik egy-egy Marvel film, amikor megjelenik:

Elegendő annyit mondanom, hogy kevés esetben mondjuk ki, hogy mi a pontos dátum, mert nem akarjuk egy bizonyos évhez kötni a filmet. Azt gondolom, a nézők meg vannak győződve, hogy egy film akkor játszódik, amikor vetítik a mozikban, de nem erről van szó.

Ti vetnétek már egy pillantást erre a bizonyos idővonalra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.