Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Testvérlövészek premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Március 28-án kerül mozikba John C. Reilly, Joaquin Phoenix és Jake Gyllenhaal fekete humorú westernje, a Testvérlövészek, mi pedig páros jegyeket sorsolunk ki, hogy premier előtt nézhessétek meg.

Hirdetés

A Rozsda és csont rendezője Patrick DeWitt regénye alapján készített filmet, amely újraértelmezi a western műfajt és katartikusan járja körbe azt a kérdést, hogy mit jelent férfinak lenni. A sztori szerint 1851-ben járunk, a középpontban két fivér, Charlie és Eli Sisters (Joaquin Phoenix és John C. Reilly) állnak, akiknek a kezéhez vér tapad, a bandita létformán kívül mást nem ismernek. Az idősebb, befelé forduló testvér mer rendes életről álmodozni, a keményen iszákos fiatalabb pedig örömmel főnökösködik a közös akciókban. Egyre inkább megkérdőjelezik egymás módszereit.

Hirdetés

Puliwood és a UIP-Duna Film közös játékában premier előtt nézhetitek meg Jacques Audiard (Rozsda és csont, A próféta) izgalmasnak ígérkező westernjét, ugyanis öt páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik március 26,  kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

- Melyik filmben nem szerepelt Joaquin Phoenix az alábbiak közül?

a, A nő

b, Sosem voltál itt

c, Éjszakai ragadozók

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Testvérlövészek" jeligével. A vetítés 2019. március 27-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.