Hirdetés

The Apocalypse - Gyűlnek a komikusok Seth Rogen bulijához

|

Seth Rogen és Evan Goldberg egy rövidfilmjük kibővítésével debütálnak a rendezői poszton, s egy igazi komikusi bulit kívánnak csapni. Legfrissebb szerzeményük Aziz Ansari, akit a Városfejlesztési osztály című sorozatból ismerhetünk.

Hirdetés

Aziz Ansari már korábban is dolgozott együtt Rogennel, például a 2009-ben a Ki nevet a végén-ben, illetve A szervben is feltűnt. Ezen kívül például együtt játszott Jesse Eisenberggel a 30 perc vagy annyi se-ben, a következő szereplése pedig a legújabb Jégkorszakban lesz, egy ősnyúlnak, Squintnek fogja kölcsönözni a hangját. A színész ismertségét mégis egy televíziós sorozatnak köszönheti: állandó figura a Városfejlesztési osztályban. A The Apocalypse New Orleans-i forgatása nemsokára beindul, a tervezett bemutató időpontja pedig 2013. június 14. És akkor lássuk, milyen rövidfilmből is ered az egész. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.