Hirdetés

The Apocalypse - Gyűlnek a komikusok Seth Rogen bulijához

|

Seth Rogen és Evan Goldberg egy rövidfilmjük kibővítésével debütálnak a rendezői poszton, s egy igazi komikusi bulit kívánnak csapni. Legfrissebb szerzeményük Aziz Ansari, akit a Városfejlesztési osztály című sorozatból ismerhetünk.

Hirdetés

A projekthez olyan nevek csatlakoztak eddig, mint James Franco, Jay Baruchel, Jonah Hill, Craig Robinson és Danny McBride. Ugye mondani sem kell, hogy nagy részük Rogennel az élen a mai vígjátéksztárok velejét alkotják. Elmondásuk szerint a filmben saját karakterüket fogják hozni, ami magyarra fordítva annyit jelenthet: csapnak egy nagy bulit és jól érzik magukat filmezés közben. A sztoriról sem lehet tudni sokkal többet, James Franconál bulit szerveznek, s ahogy beindul az este, elkezdődik az apokalipszis. A rövidfilm címe, amelyből az író-, rendezőpáros merített, Jay and Seth vs. The Apocalypse (lejjebb megnézhető egy másfélperces anyag). 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.