Hirdetés

The Billion Brick Race - megvan, hogy ki rendezheti a LEGO kaland spin-offot

|

A LEGO Batman nagyon bejött a stúdiónak, de vajon egy kevésbé jól csengő névre is tömegesen váltanak jegyet a mozizók? Az élet könyve rendezője tehet róla, hogy így legyen.

Hirdetés

A Warner Bros. ismét univerzumot épít, csak ezúttal nem Batmanék kapcsán, hanem a LEGO a soros: a LEGO kaland után jött a LEGO Batman film és 2019-ben a folytatás is esedékessé válik, azonban számíthatunk egy mellékszálra is a The Billion Brick Race képében. 

Hirdetés

A kiadó korábban az Így jártam anyátokkal Marshallját, Jason Segelt, valamint a Vasember 3 íróját, Drew Pearce-t bérelte fel, hogy készítsék el az első LEGO kaland spin-off, a The Billion Brick Race forgatókönyvét, továbbá a rendezést is ők vállalták el, azonban azóta változott a felállás és a Warnernek új rendező után kellett néznie. A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy jelenleg Az élet könyvét és z Emmy-díjas El Tigre sorozatot készítő Jorge Gutiérrez az első számú kiszemelt a posztra, de persze akad segítsége is, hiszen a LEGO kaland kreatív elméi, azaz Phil Lord, Chris Miller, Dan Lin és Roy Lee producerekként segítik a projektet.

Amint biztosabbat tudunk a tervezetről, azonnal megírjuk, addig is várjuk a következő LEGO-mozit, amely a szeptember 21-én érkező LEGO Ninjago - A film lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.