Hirdetés

The Conjuring - A Fűrész rendezőjének új horrorja

|

Két promó kép is érkezett James Wan, a Fűrész és az Insidious rendezőjének új horrorjából, amelyen akár még ismerős motívumokat is felfedezhetünk a direktor korábbi filmjeiből.

Hirdetés

A Warner Bros. berkeiben készülődik James Wan, a Fűrész rendezőjének következő horrorja, amely a The Conjuring nevet kapta a keresztségben és 2013. július 19-én próbál meg minket rettegéssel eltölteni. A film sztorija szerint egy démonokkal foglalkozó házaspár egy kísértetjárta farmon nyomoz és ahogy a fenti képen láthatjuk, néhány elem ismerős lehet a Fűrész filmekből is. A történet állítólag megtörtént esetből tápálkozik, méghozzá az 1970-es években a Perron család találkozott hasonló helyzettel. A főbb szerepekben Patrick Wilson (Watchmen, Insidious), Vera Farmiga (A tégla, Egek ura, Az árva), Ron Livingston (A szerencseforgató, Hivatali patkányok), Mackenzie Foy (Alkonyat: Hajnalhasadás 1-2. rész) és Joey King (Ramona és Beezus, Őrült, dilis, szerelem).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.