Hirdetés

The Counselor - Az első kép Brad Pittről

|

A The Counselor kétségkívül 2013 egyik nagyon várt filmje: Cormac McCarthy debütál forgatókönyvíróként, Ridley Scott rendezi, és a stáb is kész őrület: Michael Fassbender, Brad Pitt, Javier Bardem, Penelope Cruz, Cameron Diaz és Dean Norris.

Hirdetés

A forgatás már egészen jól halad, és megjelent az első kép is Pittről, egyenesen a forgatás helyszínéről, Londonból. A film egyébként Brad Pitt és Ridley Scott újabb találkozására ad alkalmat, miután a Thelma és Loiuse forgatásán is együtt dolgoztak, és az első kép alapján úgy tűnik, Scott ismét cowboy kalapot tett Pitt fejére. 

Májusban egy interjú során kiderült, hogy Pitt komoly "megszállottja" McCarthynak, minden könyvét olvasta, néhányat többször is, és emellett annak is nagyon örül, hogy újra Scott-tal dolgozhat. A színész lelkesedése itt még nem csillapodik, ugyanis Fassbenderről is hasonlókat nyilatkozott, mondván, hogy fanatikusan rajong érte. Reméljük, hogy ez a nagy lelkesedés jó előjel, és kíváncsian várjuk a filmet, most viszont ezzel a képpel kell beérnünk. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.