Hirdetés

The Current War - megmenekült Cumberbatch és Holland feltalálós filmje

|

A The Weinsten Company csődje miatt azt hittük, hogy már sosem fogjuk látni a feltalálók háborúját olyan ismert arcokkal, mint Benedict Cumberbatch, Michael Shannon, Tom Holland és Nicholas Hoult, de a film most új gazdára talált.

Hirdetés

Még 2017 szeptemberében számoltunk be róla, hogy az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni rendezője, Alfonso Gomez-Rejon a The Weinstein Company támogatásával mutatja be a The Current War névre hallgató történelmi drámáját, amely az 1880-as években játszódik és két neves feltaláló, Thomas Edison és George Westinghouse rivalizálására fókuszál. A főbb szerepekben olyan színészeket köszönthettünk volna, mint Benedict Cumberbatch (Thomas Edison), Michael Shannon (George Westinghouse), Nicholas Hoult (Nikola Tesla) és Tom Holland (Edison asszisztense), azonban Harvey Weinstein szexuális zaklatásos botránya magával rántotta a The Weinsten Company-t is, amely a csőd miatt már nem tudta bemutatni a The Current War-t. 

Hirdetés

Most a Deadline szállította a remek hírt, miszerint a 101 Studios új életet lehelt a projektbe, ugyanis 3 millió dollárért megvásárolta a film jogait, így nekik és Martin Scorsese executive producernek köszönhetően Alfonso Gomez-Rejon el tudja készíteni a végső vágást. Az új változat tíz perccel rövidebb annál, mint amit a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál résztvevői láthattak, viszont tartalmaz öt új jelenetet is, amelyeket egy plusz forgatási nap alatt vettek fel a színészekkel. 

A The Current War a jelenlegi tervek szerint augusztusban mutatkozhat be a tengerentúli mozikban, remélhetőleg hozzánk is el fog jutni - ha mást nem, hát DVD-re szánt változatban. Emlékeztetőül a trailer: 

Ti kíváncsiak vagytok rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.