Hirdetés

Nagyon más lesz a következő DC sorozatos crossover

|

A showrunner máris elárult néhány részletet Flash, a Zöld Íjász, Supergirl és a Holnap Legendái következő közös akciójáról.

Hirdetés

A The CW hálózat DC Comics karaktereket szerepeltető műsorai szépen teljesítenek minden évben, és ha már felépítettek egy saját kis tévés univerzumot, akkor természetesen elmaradhatatlan, hogy ne engedjék össze ezeket a hősöket egy nagyobb ellenség ellen. A Star City-t fenyegető bombáktól kezdve harcoltak már egy halhatatlan őrülttel, ráadásul tavaly egy komplett idegen invázió tárult elénk négy részen át. Marc Guggenheim showrunner az idei eseményről mondott pár szót, ami a folytatásban olvasható.

Hirdetés

"Ha sikerül megvalósítani, amiről tárgyalunk, akkor az nagyon klassz lesz. Mindig a crossover a legnagyobb kihívást jelentő dolog, de egyben a legélvezetesebb is. Minden évben úgy érezzük, hogy felül kell múlni magunkat. Úgy érzem, ez idáig sikerült is. A tavalyit megugrani nem lesz könnyű, ha más nem, akkor amiatt, hogy mi nagyobbat tudsz mutatni az űrlényeknél?

Van néhány nagyon, nagyon izgalmas ötletünk... A tavalyi crossover előkészületei során Greg [Berlanti producer] azt mondta, valószínűleg nem fogjuk tudni az űrlényeket felülmúlni, így a legjobb módja, hogy a következő crossover különösen epikus legyen, hogyha növeljük az érzelmi téteket. Máshogy fogjuk megközelíteni az új évadokban."

Minden bizonnyal érdekes lesz látni egy újabb Zöld Íjász, Flash, Supergirl és Holnap Legendái közötti crossovert, hiszen ez a négy széria először csak tavaly keresztezte egymás útjait, számtalan jópofa pillanatot eredményezve. Nem egyszerű kérdés, hogyan fognak a producerek ennyi különböző szuperhőssel egy hatásos érzelmi vonalat megalkotni, de ősszel kiderül, amikor is sorban visszatér mind a négy DC sorozat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.