Hirdetés

Ekkor debütál a Supergirl, a Flash, az Arrow és a Legends of Tomorrow új évada

|

A The CW csatorna röviden bejelentette, hogy mikor számíthatunk a szuperhőseik visszatérésére, de érdemes a Supernatural rajongóknak is figyelniük.

Hirdetés

Míg a The Flash 3. évada hagyott maga után kivetnivalót, addig az Arrow 5. szezonja izgalmas és jól összerakott lett. Az biztos, hogy Barry Allen legközelebb már nem egy gyorshajtóval fog szembenézni, így van rá némi esély, hogy javul a színvonal, miközben a Zöld Íjász esetében ezt a szintet kellene tartaniuk (és érdemes lenne megfontolniuk Deathstroke spin-off sorozatát is, amiért a színész teljes gőzzel kampányol). Ami a Supergirlt illeti, hazánkban már a 2. felvonást vetíti a VIASAT3, tehát nem vagyunk lemaradva. 

Hirdetés

Jövőre a The CW egy még ütősebb közös crossoverre készül a szuperhőseivel, de előbb még be kell indítaniuk a következő évadokat. A legújabb bejelentésük szerint erre októberben kerül sor, az összes széria visszatérése ekkor várható. Íme a naptár: 

- Supergirl 3. évad: október 9.
- Flash - A Villám (The Flash) 4. évad: október 10.
- A holnap legendái (Legends of Tomorrow) 3. évad: október 10.
- A Zöld Íjász (Arrow) 6. évad: október 12.

Mellesleg október 12-én, A Zöld Íjász előtt az Odaát (Supernatural) 13. évadának nyitányát is láthatják majd az érdeklődők. Melyiket várjátok a leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.