Hirdetés

The Dark Knight Rises - Art poszterek

|

Két nem hivatalos de nem is rajongók készítette The Dark Knight Rises poszterrel szolgálhatunk így dél tájban, melyek egytől-egyig minőségi készítmények.

Hirdetés

Alexander Stojanov művész úr készítette a két plakátot nem hivatalos megbízásból, csak a saját maga és a többi rajongó szórakoztatására. Annak ellenére, hogy nem a Warner marketingesei készítették simán megállná a helyét még azok között is, sőt! Mindezek mellett felhívnám a figyelmeteket, hogy egyre több forgatási kép és videó kap helyet internetországban a film forgatásáról, de ne nézzétek őket, mert az egész veszíteni fog a varázsából: nem véletlenül nem tesszük mi sem ki az anyagokat. A továbbiakban két tetszetős poszter foglal helyet, érdemes rájuk szemet vetni!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.