Hirdetés

Hivatalos koncepciós rajz fedi fel az Örökkévalók teremtőit

|

Talán így fognak kinézni a mennyei hatalmasok a készülő filmben.

Hirdetés

Pár napja, hogy véget ért az idei Comic-Con, ahol a Marvel végre leleplezte, hogy pontosan milyen produktumok és mikor érkeznek a negyedik fázis keretein belül. Ezek közül az egyik film a már régóta szinte tényként kezelt The Eternals (magyar címén Örökkévalók) bejelentése volt, ami a bemutatódátum és egy meglehetősen illusztris színészgárda hivatalos leleplezése mellett egy koncepciós vázlatot is kapott, amelyen először tekinthetjük meg még nem a címszereplőket, hanem azok megteremtőit, az Égieket. 

Hirdetés

Mint az a hétvégén kiderült, a filmhez egy igen impozáns nevekből álló csapatot sikerült megnyernie a Marvel stúdió elnökének, Kevin Feige-nek, hiszen főbb szerepben feltűnik majd Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Ikaris), Salma Hayek (Ajak), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Don Lee (Gilgamesh), Lia McHugh (Spirte) és Kumail Nanjiani (Kingo).

A The Eternals 2020. november 6-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.