Hirdetés

The Expatriate - ütős thriller Aaron Eckhart-tal

|

Nem is olyan soká, 2011 elején kezdenek a The Expatriate című thriller forgatásába, amely főszerepét a Batman: Sötét lovag Harvey Dent/Kétarc karakterének színésze, Aaron Eckhart játssza el.

Hirdetés

A The Expatriate forgatókönyvét az az A.E. Amel jegyzi, aki még az égadta egy világon semmit sem tett ke az asztalra, persze ettől eltekintve még lehet tehetséges az úriember, miért ne?

A rendező helyét Philipp Stölzl tölti be, aki nagy részt német filmeket hozott össze, de érdemleges az ő nevéhez sem fűződik, inkább a reklámfilmek terén profi, utolsó alkotása a Goethe! című dráma volt. Aaron Eckhart-ot sikerült leszerződtetnie a főszerepre, aki egy volt CIA ügynököt alakít. A férfi semmit sem szeretne jobban, mint hogy kapcsalata rendbe jöjjön 15 éves lányával, éppen ezért vállal munkát egy nagyobbacska cégnél. Csupán egyetlen gond van a munkahellyel: a vállalat nem létezik, munkatársak a közelben sincsenek, az asszisztense pedig elszeretné őket tenni láb alól. (baljós zene bekapcs) Menekülésük során szörnyű titkok kerülnek felszínre... (baljós zene kikapcs)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.