Hirdetés

The Expendables 2 - két név kihúzva

|

Sylvester Stallone dolgozik a második rész forgatókönyvén, mindezek mellett pedig verbuválja csapatát a következő megmérettetésre - két színész már biztosan nem lesz a stáblistán.

Hirdetés

Említettük már, hogy Sly nagyon szeretné meggyőzni Bruce Willis-t, hogy legyen a The Expendables 2 főgonosza, és minden esély megvan rá, hogy Willis papa rábólint a dologra.

Amíg az akciósztár döntése napfényre nem kerül, addig sem csüggednek a kedélyek a film körül, Stallone folyamatosan töm minket apróbb hírekkel, találgatásokkal. Ezúttal arról számolt be, hogy két úriember már biztosan nem fog szerepelni a második fejezetben, ez a két férfi pedig Mike Tyson és John Travolta.

Sly szerint Tyson nem elég kemény a The Expendables 2 stábjához, biztos benne, hogy nem fogja őt felkérni semmilyen szerepre. Az is tényként kezelendő, hogy bár elismeri John Travolta munkásságát és nagyszerű embernek is tartja, de nem illene a csapatba. A két fickó mellett Stallone azzal poénkodott, hogy egyik barátja, Ryan Seacrest tökéletes választás lenne a folytatáshoz, keményebb mint Jean-Claude Van Damme, és Jet Li-ből fasírtot csinálna. Jó vicc, nemde?

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.