Hirdetés

The Expendables 2 - kikkel bővül?

|

Stallone akciósztárokkal teletűzdelt alkotása megkapja a megérdemelt második epizódot, de a jelenlegi atom-csapat milyen kőkemény arcokkal bővülhet még? A tovább után kiderül.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger cameo szerepben tűnik fel, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Jet Li, Jason Statham, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, Mickey Rourke és Terry Crews pedig teljes mellszélességben kapnak helyet a The Expendables vásznán.

Amint ismeretes, hazánkba később érkezik az első fejezet, külföldön máris egy következőről beszélnek, valamint Stallone is megkezdte a következő stáblista szervezését. A The Sun magazin információit gyűjtöttem össze nektek egy csokorba, amiket tessék szigorúan pletykaként kezelni a megerősítés idejéig.

A The Expendables 2 eddigi tervezett gárdája tehát a következő a The Sun pletykái alapján: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Mr. T, Vin Diesel, Dwayne The Rock Johnson, Hulk Hogan, Carl Weathers.

A felsorolt névfelhozatal igen csak impozáns, de én ajánlanék még pár brutál arcot közéjük, esetleg Stallone kedvébe: Denzel Washington, Wesley Snipes, Chuck Norris, Steven Segal, Dannny Trejo, Kurt Russell, Ron Perlman? Na, Sly? Tetszik?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.