Hirdetés

The Expendables - magyar premier!

|

Némileg sok lehet a napokban rátok özönlő The Expendables hírmennyiség, de nem mehetünk el említés nélkül az mellett sem, hogy a független film végre kapott magyar forgalmazót!

Hirdetés

A The Expendables vérbeli, megmásíthatatlan akció lett, hiszen tőlünk is 90%-ot kapott, amely 90+-os kategóriába idén négy film belesétált, Stallone barátunk az ötödik.

Év végéig bizonyára lesz még pár minőségi alkotás, de mi a helyzet a The Expendables magyar megjelenésével? Hatalmas húza-vona vette kezdetét augusztus elején, hiszen a szóban forgó Stallone produkcó független produktum, nem kötődik semmilyen nagyobb kiadóhoz, így a magyar forgalmazás csúszása várható volt. Végül a Palace Pictures tette rá segítő kezeit, így október folyamán hazánkban is megtekinhető lesz az adrenalinbomba magyar szinkronnal.

Amint lesz magyar cím, vagy napar pontos dátum, azonnal szólunk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.