Hirdetés

The Expendables - nem hivatalos szinkronhangok

|

Miután végig az angol eredeti címen szólítottuk a gyermeket, botorság lenne éppen most elkezdeni stratégiát váltani, de az nyilvánvaló, hogy The Expendables magyarul A feláldozhatók.

Hirdetés

A fenti képen elhelyezkedő brancs egészen előkelő, 90%-ot zsebelhetett be exkluzív korai kritikámban, a magyar tájakon való bemutatkozásuk pedig Október 14-re várható, A feláldozhatók címszó alatt.

Időt és böngészőt nem kímélve utána kerestem, kutattam az üveghegyen is túl, hogy kik lehetnek a lehetséges magyar orgánumai Sly csapatának, és az alábbi nevekbe botlottam:

Sylvester Stallone - Gesztesi Károly
Arnold Scwarzenegger - Reviczky Gábor
Bruce Willis - Dörner György
Jason Statham - Epres Attila
Dolph Lundgren - Jakab Csaba
Mickey Rourke - Haás Vander Péter
Eric Roberts - Kőszegi Ákos
Jet Li - Kálloy Molnár Péter
Steve Austin - Faragó András

Amint megerősítést nyernek információim, jelzem felétek! Ám azon bizonyos pontig a fenti kiosztás tekinthető érvényesnek, persze rengeteg részében változhat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.